Melodije Jadrana favicon-01

Večer novih pjesama

TREĆA VEČER MELODIJA JADRANA

HIT LJETA

Melodije Jadrana ćemo producirati respektirajući baštinu koju nasljeđujemo, ali i uvažavajući nove trendove i diktat vremena u kojem živimo. U projekt su uključeni Hrvatsko društvo skladatelja i Hrvatska glazbena unija.

Melodije Jadrana postaju važan kanal za promociju kvalitetnih novih pjesama ponajboljih hrvatskih autora, u izvedbi najpoznatijih hrvatskih izvođača, dakako uz promociju mladih autora i izvođača.

teenagers-at-summer-music-festival-in-front-of-PSUEN3F.jpg
belan

VEČER NOVIH PJESAMA

HIT LJETA

Finalna večer Melodija Jadrana bila bi večer novih, ranije neobjavljenih skladbi različitih glazbenih stilova najpriznatijih autora i izvođača, koje će kvalitetom iznjedriti novi hit – HIT LJETA 2023.

Nakon što stručni žiri MJ odabere pjesme, slijedi njihovo pojačano radijsko emitiranje, a zatim i scenski spektakl za kojeg vjerujemo da će i uživo potvrditi kvalitetu odabranih pjesama. Čitav projekt radi se u koprodukciji sa HDS-om i HTV-om, koju prati jaka medijska kampanja, uz spomenutu suradnju s HRT-om, preko najutjecajnijih novina i najslušanijih radio postaja do web portala i billboard kampanja.

VEČER NOVIH PJESAMA - HIT LJETA

Popis pjesama i izvođača
po abecednom redoslijedu

Klikom na odabranog izvođača možete preslušati refren pjesme.